350+

Färdiga beställningar

7 års

Erfarenhet

120+

Företagskunder

Enkel hemsida

Classic hemsida

Avancerad hemsida

Vad kostar en hemsida?

Det är en vanlig fråga som jag ofta får i samband med att jag berättar vad jag jobbar med. Priset på en hemsida varierar och det som bestämmer priset är vad du som kund behöver för typ av funktion och design.

Enkel hemsida.

Kostnad: 7 500kr exkl. moms

En mobilanpassad hemsida

1-6 undersidor

Kontaktformulär

Kartfunktion

Bildspel på startsidan

Länk till Facebook

Länk till Instagram

*

*

*

*

*

*

*

*

Classic hemsida.

Kostnad: 11 500kr exkl. moms

En hemsida

1-10 undersidor

Kontaktformulär

Kartfunktion

Bildspel på startsidan

Sökoptimering

Bildgalleri

Länk till Facebook

Länk till Instagram

Olika huvudbilder på undersidor

*

*

*

*

*

Avancerad.

Kostnad: 18 000 – 50 000 kr exkl. moms

En större hemsida

E-handel

Bokningsfunktioner

1-20 undersidor

Kontaktformulär

Kartfunktion

Bildspel på startsidan

Sökoptimering

Bildgalleri

Länk till Facebook

Länk till Instagram

Olika huvudbilder på undersidor

Specialanpassad design

Uppdaterad teman

OBS.

Du skickar egna foton, webbtexter och eventuell logotype som jag lägger in på hemsidan. Webbanpassning av dina egna bilder (ett visst antal till varje paket) samt logotyp ingår. Om du önskar tillägg av antal sidor. 900kr/sida exkl moms.

Felsökning

Startpriser från 3000kr exkl moms per felsökning. Baseras på arbetstid (större problem tar längre tid).

Webbhotell & domännamn.

Hos många webbyråer betalar man förutom design och installation av hemsidan en årsavgift på 3600-5000 varje år. Hos oss har ni inte några dyra kostnader, utan betalar endast 2000-2500 kr exkl. moms om året för ert webbhotell och domän. En ekonomisk, smart helhetslösning åt mina kunder, helt enkelt!

I det här priset ingår beställning av domännamn, installation av hemsidan. Du som kund kan välja leverantör till din domän och webbhotell och kan köpa på ditt namn själv. Om du önskar att registrera din domän och webbhotellet genom oss då extra kostnad tillkommer som varierar på arbetstid.

Skapa en e-postadress kostar extra från 900kr årsvis. Vi skickar över inloggningsdetaljer till er. Vi går aldrig igenom din epost konto utan din tillstånd och därför vi tar inte ansvar på din epost konto, du som kund får återkomma om du upplever något fel på epost konto. Vi gör felsökning som kostar från 3000kr exkl. moms. För att lösa felet kommer kosta extra  beror på arbetstid.

STARTA DITT PROJEKT HÄR

Vill du ha vår hjälp att utveckla ditt företag?

Fyll i formuläret så utförligt du kan, ju mer information vi får, ju bättre kan vi hjälpa dig. Vi kontaktar dig via mejl eller telefon för att diskutera vidare ditt projekt.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert och designförslag utan köptvång. Allt för att du ska känna dig säker på vad du betalar och vad du får för dina pengar.